Medeon

Έμπειρες Τεχνικές Ενάντια Στον Covid-19

elena

Στόχος των απολυμάνσεων της ΜΕΔΕΩΝ Ο.Ε είναι η διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου υγιεινής και η μείωση του κινδύνου μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών σε ευαίσθητους χώρους όπου συνωστίζονται πολλά άτομα. Για τον λόγο αυτό είναι απαραίτητη η εφαρμογή ενός αποτελεσματικού προγράμματος καθαρισμού-απολύμανσης. Η επέμβαση γίνεται με σκευάσματα πλήρως βιοδιασπώμενα, ευρείας δράσεως εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ, ατοξικά, ακίνδυνα για τον άνθρωπο, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλους ανεξαιρέτως τους χώρους, με εξαιρετική ικανότητα διείσδυσης ακόμη και στα πιο απρόσιτα σημεία, καταπολεμώντας μεγάλο φάσμα πιθανών εστιών (αποτελεσματικά κατά μικροβίων, βακτηρίων, μυκήτων και ιών), τα οποία δεν πρέπει να έχουν υπολειμματική δράση.

Κατά τη διαδικασία της απολύμανσης λαμβάνεται υπόψη το άμεσο περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένης της παρουσίας ανθρώπων, κατοικίδιων και τροφίμων.
Η εφαρμογή της απολύμανσης μπορεί να πραγματοποιηθεί με ψεκασμό ή εκνέφωση (fogging). Τα απολυμαντικά σκευάσματα που θα χρησιμοποιούνται είναι υψηλής τεχνολογίας και αποτελεσματικότητας, έχουν έγκριση από τον ΕΟΦ (Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων) για χρήση σε κατοικημένους χώρους.Οι απολυμαντές διαθέτουν ειδική στολή, όπως γάντια, γυαλιά ασφαλείας, μάσκα, μπότες και σκούφο κατά την ώρα της εργασίας τους. Όλες οι εφαρμογές πραγματοποιούνται υπό την επίβλεψη έμπειρων στο αντικείμενο επιστημόνων, οι οποίοι υπογράφουν και τα Πιστοποιητικά.